4stafa - Free Download Music 2016

4STAFA Gudang Lagu Free Download Mp3 And Play Online Music Video

HOME BROWSE NEW SONG

Lirik Lagu NDX A.K.A - Sayang

Sayang, opo kowe krungu
Jerite atiku mengaharap engkau kembali
Sayang, nganti memutih rambutku
Meh sambat kalih sinten, yen sampun mekaten
Merana uripku...
Aku welasno nimas, aku mesakno aku
Aku nangis nganti metu eluh getih putih

Sayang, opo kowe krungu
Jerite atiku, mengaharap engkau kembali
Sayang, nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnaku

Sayang opo ra krungu
Tangise atiku
Mengharap kowe bali
Ning Njero ati iki
Nganti rambutku putih
Tangis eluh dadi getih
Po yo gek ndhang bali
Nglakoni tresno suci
Aku marang sliramu
No ratu ning atiku
Aku ra iso ngapusi sak tenane ning ati
Mung kanggo sliramu cintaku tetap abadi
Selamanya sampai akhir hayat hidup

Meh sambat kalih sinten, yen sampun mekaten
Merana uripku...
Aku welasno nimas, aku mesakno aku
Aku nangis nganti metu eluh getih putih

Sayang, opo kowe krungu
Jerite atiku, mengaharap engkau kembali
Sayang, nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnaku

Percoyo opo pemujamu
Cintaku tetap abadi...

List Category Mp3

Lirik Lagu | Lagu Daerah | Top Love Reggae
^Top - Sitemap - Disclaimer - Contact Us
4stafa.info (sg-deb3)
© 2016 STAFA Inc.