4stafa - Free Download Music 2016

4STAFA Gudang Lagu Free Download Mp3 And Play Online Music Video

HOME BROWSE NEW SONG

Lirik Lagu Mahesa feat. Vita - Mung Riko

Selawase urip iki
mung kanggo riko
setuhune welas iki
mung kanggo riko

seneng urip isun iki
yo mergo riko
seng ono susahe ati
dung nyanding riko

raino lan bengi
hang isun anteni
yoro mung tekan riko
Hang isun kangeni
hang sun impi impi
yoro mung rupan riko

seneng urip isun iki
yo mergo riko
seng ono susahe ati
dung nyanding riko

suci welas iki
mung isun hang nduweni
wengi hang sun impi
yo mung pujane ati

seneng urip isun iki
yo mergo riko
seng ono susahe ati
dung nyanding riko

music

isun lan riko
podo ngimbangi
nggowo roso
welas hang suci

ulan lan lintang
nyunari wengi
welas iki
madangi ati

raino lan bengi
hang isun anteni
yoro mung tekan riko
Hang isun kangeni
hang sun impi impi
yoro mung rupan riko

seneng urip isun iki
yo mergo riko
seng ono susahe ati
dung nyanding riko

Selawase urip iki
mung kanggo riko
setuhune welas iki
mung kanggo riko

List Category Mp3

Lirik Lagu | Lagu Daerah | Top Love Reggae
^Top - Sitemap - Disclaimer - Contact Us
4stafa.info (sg-deb3)
© 2016 STAFA Inc.