4stafa - Free Download Music 2016

4STAFA Gudang Lagu Free Download Mp3 And Play Online Music Video

HOME BROWSE NEW SONG

Lirik Lagu Mahesa feat. Dewi Cinta - Sing Direstui

sing tego sak temene
nyawang banyu moto
hang netes ngepusi
pipin riko
sing nyejo sak benere
sing niat ngeloro
kelendi maning wong tuwek
hang sing biso nompo
sing nyalahno kadung riko ngersulo
mergo nyatane isun hang ngeloro
sepurane dung isun ngelarani riko
uwah janji lan ati ngeliyo
sepurane dung isun ninggalaken riko
hang sun jaluk mung siji
riko tetep wangi
masio isun isun sing ono
sing nyejo sak benere
sing niat ngeloro
kelendi maning wong tuwek
hang sing biso nompo
sing nyalahno kadung riko ngersulo
mergo nyatane isun hang ngeloro
sepurane dung isun ngelarani riko
uwah janji lan ati ngeliyo
sepurane dung isun ninggalaken riko
hang sun jaluk mung siji
riko tetep wangi
masio isun isun sing ono
Tau tah isun ngeliyo
uwah roso ambi riko
tau tah isun ngeloro
tapi riko suloyo
uwah janji lan roso
sepurane dung isun ngelarani riko
uwah janji lan ati ngeliyo
sepurane dung isun ninggalaken riko
hang sun jaluk mung siji
riko tetep wangi
masio isun sing ono

List Category Mp3

Lirik Lagu | Lagu Daerah | Top Love Reggae
^Top - Sitemap - Disclaimer - Contact Us
4stafa.info (sg-deb3)
© 2016 STAFA Inc.